Pate de peste

de Ksenya in Peste, 16 Mar 2018 | 5846 vizualizari

 

 
Un pate usor de preparat, spornic si economic. Ideal pentru gustari -antreuri la mese festive si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou gata preparat (copt, fiert sau prajit)
  • 1 lingura suc de lamaie dupa gust
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 100 g crema de branza
  • 2 linguri smantana
  • sare dupa gust
  • piper alb macinat dupa gust
  • cateva fire ceapa verde pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de peste:

 

Pestele preparat si racit se alege atent de oase si se pune intr-un castron. Se adauga crema de branza. Se adauga smantana. Se adauga sucul de lamaie si coaja de lamaie, aici se poate jongla cu cantitatile dupa gust

Se amesteca bine compozitia.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se lasa la frigider circa 15 minute, apoi se umplu cu compozitie barcute-coji speciale pentru aperitive, se servesc cu paine prajita sau paine neagra. Se orneaza cu ceapa verde taiata inele sau cu verdeta dupa bunul plac.

TIPS-URI

1

Daca doriti ca pateul sa fie mai fin, puteti da compozitia la blender.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

trifadalia 1

21.03.2018, 11:56

gustoasa felicitari pentru reteta

madi_marin 1

21.03.2018, 15:07

suuuper! am pus-o si eu la favorite

mihaelar63 1

22.03.2018, 04:36

Prezenta la degustat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou umplut la cuptor