Pate vegetal

de dantes in Mancaruri de post, 16 Apr 2020 | 5069 vizualizari

 

Este foarte gustos,potrivit pentru un mic dejun de post.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci 500 gr.
  • ceapa 2 buc.
  • fasole boabe conserva 400 gr.
  • usturoi 3 catei
  • ulei de masline 2 linguri
  • vin 200 ml.
  • sare,piper,cimbru dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate vegetal:

Ceapa se taie julienne si se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se adauga sarea, usturoiul si se mai caleste putin, fara a se rumeni. 

Ciupercile proaspete se taie in felii groase si se adauga peste ceapa si se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se amesteca bine si se gatesc la foc mic circa 15 minute, pana cand au scazut ciupercile, se adauga vinul si se lasa pe foc pana se evapora complet si ramane doar aroma si se opreste focul.

Se adauga patrunjelul verde tocat, fasolea boabe bine scursa de apa si se amesteca bine.

Se trece compozitia prin masina de tocat carne sau se poate mixa cu blenderul. La final se mai poate adauga verdeata dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate vegetal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]