Pate vegetal

de dantes in Mancaruri de post, 16 Apr 2020 | 4932 vizualizari

 

Este foarte gustos,potrivit pentru un mic dejun de post.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci 500 gr.
  • ceapa 2 buc.
  • fasole boabe conserva 400 gr.
  • usturoi 3 catei
  • ulei de masline 2 linguri
  • vin 200 ml.
  • sare,piper,cimbru dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate vegetal:

Ceapa se taie julienne si se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se adauga sarea, usturoiul si se mai caleste putin, fara a se rumeni. 

Ciupercile proaspete se taie in felii groase si se adauga peste ceapa si se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se amesteca bine si se gatesc la foc mic circa 15 minute, pana cand au scazut ciupercile, se adauga vinul si se lasa pe foc pana se evapora complet si ramane doar aroma si se opreste focul.

Se adauga patrunjelul verde tocat, fasolea boabe bine scursa de apa si se amesteca bine.

Se trece compozitia prin masina de tocat carne sau se poate mixa cu blenderul. La final se mai poate adauga verdeata dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate vegetal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu sos de usturoi