Uite aşa îmi place mie, cu introducere bogată, încât atunci când citeşti reţeta, deja să fii cu o mână spre uşa frigiderului, din cauza poftei, desigur.
Foarte bun, foarte gustos!
Mie îmi place pateul cu pâine de casă şi gogoşari în oţet.
O mare mare bunatate...judecand dupa ingrediente...e ceva deosebit de bun si fin ...si eu fac pateu in casa...dintre toate variantele probate asta e cea mai iubita de familia mea...ti-o recomand cu drag
Chiar in dimineata asta m-am gandit ca am ficatei de pui de casa si ar trebui sa fac un pateu Cred ca nu am cumparat ateu la conserva de cel putin 5-6 ani Mie imi place aspectul acela mai rustic sa nu fie foarte bine mixat [ gen pateu frantuzesc ].
Uite cam asa il prepar eu ,mai nou pun si salvie . Pentru af i mai spornic se poate pune si un cartofior mic facut pireu http://www.bucataras.ro/mihaelar63/retete/?keyword=pateu+ficat
Mihaela, mi-o salvasem si reteta ta sa stii si pe cea a lui Gabitzu si inca alte vreo 4 pana sa ma hotarasc. Fiecare au cate o particularitate, n-am decat sa le incerc in timp si sa ma hotarasc care imi place.
Stiu de ce nu ma oprisem aici, pt ca nu aveam de gand sa cumpar coniac doar pt cateva linguri pt acest preparat iar noi nu bem nici un fel de bauturi nici macar la sarbatori asa ca n-aveam ce face cu el. Puteam sa-l omit cum dealtfel am si facut in reteta de baza de la care am pornit (dar l-am mentionat)... Dar pe parcurs mi-a venit ideea ...
La tine imi place adaosul de castraveciori dar o sa-i pun pe sandwich-ul cu pateu. Multumesc pt link