Pateu de butterfish afumat

de RuxyRux in Peste, 2 Noi 2015 | 4554 vizualizari

 

O incredibila bunatate....neaparat sa-l gustati macar o data...merita din plin! Il puteti aranja intr-o farfurie intr-un mod mai deosebit...sau il puteti intinde taraneste pe paine de secara cu o ceapa rosie de apa alaturi...vai!

 

INGREDIENTE

  • o bucata grosuta de butterfish afumat( 350 gr)
  • 2 galbenusuri fierte tari
  • 70 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • un varf de lingurita de turmeric
  • piper negru un praf
  • o lingurita de mustar
  • ceapa rosie de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de butterfish afumat:

Ouale se fierb 5 sau 6 minute pana devin tari.

Se alege pestele, se pune in blender, impreuna cu untul, uleiul de masline, galbenusurile, mustarul, turmericul si piperul.

Se mixeaza pana devine totul o crema omogena. Pateul se pastreaza la rece pana cand il mancam.

Noi l-am mancat pe paine de secara cu ceapa rosie buna si dulce...mmmmmm....n-am cuvinte sa va descriu cat este de gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de butterfish afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

02.11.2015, 23:06

Eu nu o sa fac nazuri servesc si asa taraneste ,... si aranjat

mirela0911 1

03.11.2015, 07:00

Cred ca e tare buna, mi-ar place așa cu ceapă!

Gherca Daniela 1

03.11.2015, 09:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Avat pe pat de citrice