Pateu de casa

de Mitinita in Pui, 20 Feb 2011 | 6082 vizualizari

 

Nu mai cumpar in veci pateu din comert!!!

 

INGREDIENTE

  • 350 -400 gr de ficat de pui
  • 1 ceapa mare,taiata in patru
  • 1 cescuta de apa
  • 100 gr unt
  • ienihabar
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de casa:

 Se pune la fiert ficatul cu ceapa si apa. NU adaugati sare ca intareste ficatul prea tare.

Se fierb cam 20 de minute,se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.

Se adauga untul.

Se baga sarea si condimentele si se mixeaza cu un stick blender.



TIPS-URI

1

se pastreaza la frigider intr-o cutie inchisa ermetic

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]