Pateu de casa de ficatei de pui

de Mihaela11_jo in Ficat, 23 Ian 2012 | 5510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui( proaspeti)  
  • 2 cepe mari  
  • 1 lingurita de sare( sau dupa gust)  
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat( sau dupa gust)  
  • 2 pachete de unt( 400 g)  
  • ulei de masline  
  • 1 lingurita de mustar
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de casa de ficatei de pui:

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei de masline intr-o cratita anti-aderenta pana devine sticloasa. Se curata ficateii de pui si se adauga la ceapa; se acopera cratita cu un capac si se lasa la foc mic pana s-au prajit bine . Se lasa sa se raceasca ,apoi se mixeaza cu mixerul vertical pana devine o pasta omogena.

Intr-un bol se mixeaza untul scos din timp de la frigider pana devine spumos; se adauga o lingurita de mustar si apoi treptat pasta de ficatei. Se mai adauga sare dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa de ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de casa, din ficat de pui