Pateuri cu budinca de vanilie si dulceata de zmeura

de piko in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 4087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic budinca de vanilie
  • 2 aluaturi foietaj
  • dulceata de zmeura
  • ou pt uns pateurile
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu budinca de vanilie si dulceata de zmeura:

Pentru inceput se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, si se lasa la racit. Foaia de plancinta se intinde si se imparte in 6, pe fiecare bucata se pun 2 lingurite de budinca rece si o lingurita jumate (in functie de preferinta fiecaruia) de dulceata; se ung marginile bucatilor cu oul batut; se dau marginile foietajului unul peste altul (ca un rulou) si se aseaja in tava tapetata cu hartie vegetala;pateurile se ung cu ou si se cresteaza;se dau la cuptorul preincalzit la 200ºC , si se lasa la copt pana se rumenesc frumos. Sunt delicioase. Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu budinca de vanilie si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

10.05.2014, 19:18

mihaelar63 1

12.01.2015, 13:01

La multi ani

Bunica 1

12.01.2015, 15:41

La mulți ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clătite cu champagne