Pateuri cu cas si conserva de vita

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2015 | 3097 vizualizari

 

O gustare simpla, buna de pus la pachet si care e pe placul tuturor, cel putin asa a fost la noi!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr aluat foietaj
  • 150 gr conserva de vita
  • 100 gr cas de vaca
  • 80 gr cascaval
  • cateva masline fara samburi
  • 1 ou
  • 2-3 linguri faina alba
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu cas si conserva de vita:

Foietajul il dezghetam la temperatura camerei. Conserva de vita, casul, cascavalul le taiem bucatele, aproximativ egale, ca niste cuburi. Maslinele le taiem in jumatati, pe lungime. Presaram faina pe masa de lucru, asezam aluatul si il mai intindem putin cu sucitorul. Il taiem patrate egale. Pe fiecare bucata de aluat, pe margine, asezam o bucata de vita, cas, cascaval, iar deasupra cate o jumatate de maslina. Venim cu partea cealalta de aluat peste ingrediente, apasam bine marginile. Asezam pateurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut. Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita. Cand s-au rumenit frumos, sunt gata. Le scoatem din cuptor, le lasam putin la racorit si servim. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu cas si conserva de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive oua umplute