Pateuri cu ciupercute

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 6406 vizualizari

 

Merg alaturi de o bere rece...

 

INGREDIENTE

  • 700 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1-2 cepe
  • 2 oua (unul pt compozitie, unul pentru uns)
  • un pachet de foietaj Morarita
  • 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciupercute:

Se curata ciupercile, se taie marunt, de asemenea ceapa si morcovul, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei si se lasa pe foc cca 30 min. Se  lasa compozitia la racit , apoi se adauga oul batut . Aluatul se intinde pe planseta , apoi se taie dreptunghiuri si se umplu cu compozitia pregatita. Se impaturesc, se ung cu ou si se dau la cuptorul incalzit in prealabil pentru aproximativ 20 min. Pentru un aspect mai placut am sectionat cateva ciupercute si le-am aplicat peste pateuri. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciupercute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

31.10.2010, 20:55

nu mai stigat dar am simtit mirosu de ciuperci si unde sant ciuperci vin 5f

adriana_bobu 1

01.11.2010, 21:26

nadina ...poftim!..serveste! ....

Adinacarla 1

10.11.2010, 09:14

bune, bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne de pui