Pavlova la pahar

de ianculubita in Dulciuri, 3 Mai 2013 | 5215 vizualizari

 

Aici am intrat pe teritoriul lui Miha;nu am indraznit sa fac o Pavlova mare;nu va spun si la asta mica ce chin am tras......daca se facea cineva o musca,ramanea fara aripi de ras!!!!!a fost buna dar a doua oara....astept sa ma serveasca cineva!!

 

INGREDIENTE

Bezele

  • 4albusuri
  • un praf de sare
  • 2linguri zahar pudra
  • zahar vanilat
  • 1lingura pudra de migdale

In plus

  • 200ml frisca lichida
  • fructe de padure
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pavlova la pahar:

Pentru bezele batem bine albusurile cu un praf de sare adaugand treptat cate putin zahar si pudra de migdale;

cand spuma a devenit sticloasa si nu cade din bol,in tava unsa cu unt si hartie de copt,punem gramajoare la distanta si le lasam la cuptor 15-20min;

punem in cupe bezele maruntite,deasupra frisca batuta si ornam cu fructe de padure si frunze de menta;

eu am pus capsune daca tot au aparut!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu rahat