Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval

de articook in Penne, 3 Iul 2010 | 9183 vizualizari

 

Aceasta e o reteta de la Jamie Oliver, pe care am modificat-o putin, ca sa fie mai usor de gatit si pt cei care nu au prea mult timp.
Am adaugat retetei si sunca+praz, iar rosiile pe care le-am folosit nu sunt rosii coapte ci sunt din conserva. Se mai pot pune si masline negre.

 

INGREDIENTE

  • 500g rosii intregi {din conserva}
  • sunca praga 7 felii
  • praz
  • ulei de masline
  • sare de mare, piper negru
  • otet balsamic
  • paste pene 400g
  • busuioc
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval:

Intr-o tigaie mare puneti putin ulei de masline, cateva rondele de praz si sunca taiata felii. Dupa ce s-au rumenit puneti-le pe o farfurie dupa care, in aceasi tigaie adaugati ulei de masline si rosiile. Condimentati cu sare de mare, piper negru proaspat macinat si busuioc, mai lasati cateva minute pana cand sosul e fierbinte.

Intre timp fiebeti pastele in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, spalati-le cu apa rece, puneti-le intr-un bol mai mare si dati-le cu putin ulei de masline.Nu mai trebuie decat sa va asezati la masa si sa serviti pastele cu sos, sunca si cascaval razuit, dupa care stropiti cu putin otet balsamic.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu creveti in sos alb si vin