Penne cu sos

de LC in Penne, 25 Ian 2013 | 5016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie penne
  • 4 cabanosi
  • un ardei gras verde+ jumatate de ardei gras rosu
  • doua borcane ciuperci
  • 5 catei de usturoi
  • o cutie pomodoro
  • 100 g masline fara samburi
  • un borcan de sos pentru paste
  • cascaval ras sau branza pentru paste
  • condimente dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos:

Fierbem pastele in apa clocotita cu sare si putin ulei.

Punem la calit cabanosii in foarte putin ulei, dupa care adaugam ardeii si ciupercile. Condimeantam dupa gust. Dupa ce s-au innabusit adaugam sosul pentru paste si jumatate din borcan cu apa si pasta de pomodoro. Lasam sa dea 2-3 clocote, adaugam usturoiul pisat si maslinele taiate rondele. Mai lasam 5 minute si luam de pe foc. Punem pastele, sosul, presaram branzica si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu parmezan si sos de rosii