Penne cu sos alb si galbiori

de -tony- in Penne, 3 Sep 2013 | 5097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 1\2 ceapa
  • 1 morcov mic
  • 3-4 bucati galbiori
  • 1 felie prosciutto
  • 3 linguri smantana
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos alb si galbiori:

Pastele se pun la fiert in apa fiarta cu sare .Se lasa conform indicatiilor de pe pachet.Cand sunt gata le scurgem de apa.

Ceapa se curata de coaja,se sapala si se toaca marunt.Morcovu,dovlecelul se curata,se spala si se taie cuburi mici.

Galbiorii se spala ,se taie pe lung in 3-4 bucati.Prosciutto se taie pe lung fasii.

 Punem putin ulei intr-o tigaie si calim impreuna legumele impreuna cu prosciutto.

Cand s-au rumenit adaugam smantana .Potrivim de sare si piper ( atentie se face la faptul ca prosciutto e sarat !!! ).

Amestecam sosul cu pastele si servim fierbinti.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos alb si galbiori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de rosii si bacon