Penne cu sos de rosii si bacon

de CameliaR in Penne, 19 Mai 2017 | 17146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 g penne
  • 120 g bacon
  • 50 g salam uscat (optional)
  • 150 g ciuperci la borcan
  • 2 cepe rosii
  • 900 g sos pentru paste
  • sare
  • oregano
  • piper
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos de rosii si bacon:

Punem apa pentru paste la fiert. Adaugam pastele cand apa clocoteste. Le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o tigaie, punem putin ulei, apoi prajim feliile de bacon si feliutele de salam. Le scoatem pe servetele absorbante. Taiem feliile de bacon prajit in bucati potrivite, iar feliile de salam le taiem pe jumatate.

Curatam si spalam ceapa. O taiem in bucatele mici.

Intr-un wok, calim ceapa, apoi adaugam ciupercile. Amestecam. Adaugam sosul pentru paste. Condimentam cu sare, piper si oregano. Amestecam. Adaugam 30 ml de apa. Lasam sosul la foc mic aproximatix 10-12 minute.  Adaugam pastele pe care le-am scurs, dupa ce a expirat timpul de fierbere. Amestecam. Servim pastele cu cascaval ras. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos de rosii si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]