Penne rigate cu carne tocata si cascaval

de onuta in Penne, 7 Iul 2010 | 8080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga penne rigate (400 gr)
  • 400 gr carne tocata de vita
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • sare,piper,boia de ardei dulce
  • 3 linguri ulei
  • 100 gr cascaval ras (de preferinta afumat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu carne tocata si cascaval:

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet.

Carnea se pune in 3 linguri de ulei sa se caleasca un pic.Se da deoparte si se adauga sarea,piperul si boiaua de ardei.

Se amesteca pennele cu carnea tocata.Se pun intr-o tava unsa cu unt.Se adauga cascavalul ras deasupra si se dau la cuptor pana se rumenesc usor deasupra.

Cand sunt gata se garniseste cu felii de rosii si ardei gras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu carne tocata si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

nadina73 1

11.07.2010, 18:18

si eu am ajuns dupa miros5 furcu

onuta 1

18.07.2010, 22:43

miha ma bucur ca ti place.

onuta 1

18.07.2010, 22:44

nadina sa vii si cu cei mici.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu pui si ardei