Penne Rigate cu hrisca si carnati afumati

de Valclaudia in Penne, 12 Mar 2016 | 3617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste Penne Rigate
  • 50 g hrisca uscata
  • cca 20 cm praz
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei kapia rosu
  • sare si piper dupa gust
  • 2 cani apa plata
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel verde
  • 250 g carnati afumati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne Rigate cu hrisca si carnati afumati:

Taiem carnatii rondele de 1 cm si le prajim in tigaia antiaderenta pana se rumenesc dupa preferinta.

Prazul spalat se taie rondele, apoi se pune la calit impreuna cu ardeiul in ulei de masline.

Adaugam pastele si hrisca, punem 2 cani cu apa plata si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade apa si se umfla pastele si hrisca,imbracandu-se in sosul format prin gatirea prazului si a ardeiului.

Adaugam dupa gust sare si piper, un catel de usturoi pisat,presaram patrunjel verde si servim pastele cu rondele de carnati prajiti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Rigate cu hrisca si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]