Penne rigate cu tocanita

de Sidy in Penne, 19 Mar 2011 | 6173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g carne de vitel
  • 1 pachet penne rigate
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu tocanita:

Carnea se taie bucatele mici.
Ceapa se curata si se taie marunt , impreuna cu ardeiul.
Se pun putin la calit in ulei pina devine ceapa sticloasa.
Rosia se taie cubulete si se adauga peste ceapa, invartind in compozitie cateva minute.
Adaugam carnea taiata , asezonam si adaugam apa pina depaseste carnea. Acoperim cratita si lasam sa fiarba la foc domol cam o ora.
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe punga.
Cand toate sunt fierte, asezam pe farfurie o portie de penne rigate , o portie de tocanita si deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu tocanita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste penne cu sos de mustar