Pennoni cu sos de carne si ciuperci

de Ina in Paste, 21 Noi 2010 | 5792 vizualizari

 

Asta ca sa am si eu mancaruri cu denumiri sofisticate =))

 

INGREDIENTE

  • Un pachet pennoni
  • 300 g carne toccata amestec
  • 6 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 250 ml suc de rosii
  • Sare
  • Piper
  • Busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pennoni cu sos de carne si ciuperci:

 

    Punem pennoni  la fiert in apa cu sare, conform prescriptiilor de pe pachet, apoi  le scurgem si le asezam pe farfurie impreuna cu sosul de carne si ciuperci, preparat dupa cum urmeaza:

        -Taiem ciupercile felii si le frigem pe tava cu gril.

        -Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in 2 linguri de ulei. Cand s-a rumenit turnam sucul de rosii, sare si piper dupa gust si lasam sa dea cateva clocote.

        -Adaugam carnea tocata si ciupercile fripte  si lasam pe foc pana se fierb si acestea. Daca este nevoie, mai adaugam  putina apa, sare si piper. La sfarsit taiem un catel de usturoi si adaugam in sos impreuna cu busuioc maruntit. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pennoni cu sos de carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]