Pepenasi la otet

de luminita20_2006 in Muraturi, 5 Oct 2009 | 14280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pepenasi
  • 1 kg muraturi
  • 4 morcovi
  • 1 ardei iute
  • foi dafin
  • piper boabe
  • 1 litru otet
  • 1 litru apa
  • 4 radacini hrean
  • boabe mustar
  • 1,5 cana zahar
  • 2 linguri sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepenasi la otet:

Se spala legumele, morcovul se taie rondele sau felii. Se prepara compozitia din 1 l otet si 1 apa, zaharul , sarea, foi de dain , piper si boabe de mustar se pun la fiert. Intre timp asezam in borcan pepenesi muraturile, morcovul , hreanul taiat felii si ardeiul iute. Cnd apa fierbe se toarna deasupra peste muraturi si pepenesisi se pune capacul sau folia. Se da la loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pepenasi la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

andrea 1

06.10.2009, 08:38

ach de cand nu am mai mancat asa ceva de atia ani,
vreu si eu

ionix 1

06.10.2009, 21:20

si noi punem la butoi dar nu in otet... sunt curioasa ce gust au in otet

luminita20_2006 1

06.10.2009, 22:01

sunt tareeee buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]