Pere coapte cu gorgonzola si brie

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2011 | 6232 vizualizari

 

Iata un aperitiv altfel decat ati facut pana acum. Sper sa va placa, este chiar deosebit de obiceiurile noastre culinare. Papilele mele gustative au fost impresionate de combinatia aceasta.

 

INGREDIENTE

  • 2 pere medii
  • 50 g Gorgonzola
  • 30 g branza brie
  • 50 ml whiskey
  • 50 g nuci tocate
  • 1 lingura de stafide
  • 2 linguri unt topit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere coapte cu gorgonzola si brie:

Spalam perele, le taiem pe jumatate si le scobim. Le stropim cu wiskey si unt topit, apoi presaram nuci tocate si stafide.

Le vom da la cuptor la 200°C pentru 10 minute. Punem apoi branzeturile taiete cubulete si le mai dam la cuptor pentru inca 3 minute, pana se inmoaie branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere coapte cu gorgonzola si brie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gorgonzola finger food