Pere in sos de ciocolata si sirop de artar

de RuxyRux in Dulciuri, 3 Apr 2016 | 3731 vizualizari

 

Un desert delicat, aromat si parfumat pentru o dupa amiaza placuta!

 

INGREDIENTE

Sirop:

  • 6 pere potrivite ( eu am ales jambon)
  • 2 cani de apa de izvor
  • 3 linguri de zahar brun
  • o lingurita apa de trandafiri
  • o lingurita extract de flori de portocal
  • o lingurita suc de rodii( sau dulceata de trandafiri)
  • vanilie Bourbon

Sosul de ciocolata:

  • o lingura unt de cocos
  • o lingura unt de cacao
  • doua linguri cacao
  • 1 lingurita de miere
  • vanilie
  • 3 linguri sirop de artar

Decor: frunzulite de menta si fulgi de cocos

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in sos de ciocolata si sirop de artar:

In sirop se fierb  la foc mic perele jumatati pana se inmoaie.

Se prepara sosul de ciocolata, intr-un vas se topeste untul ( cel de cocos si de cacao), se adauga cacaoa vanilia si siropul de artar si se omogenizeaza.

Se asaza perele pe platou, se pune sosul deasupra si se decoreaza cu fulgi de cocos si frunzulite de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in sos de ciocolata si sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

05.04.2016, 10:36

Uuu, ce delicioase trebuie sa fie!

Catalina L 1

09.04.2016, 10:19

delicioase

RuxyRux 1

14.04.2016, 20:55

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de pepene galben