Perisoare de curcan

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2011 | 5444 vizualizari

 

o ciorbita delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 2-3 linguri de orez
  • 1 ou
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o radacina de patrunjel
  • o felie telina
  • arei rosu
  • ardei verde
  • patrunjel
  • sare
  • piepr
  • boia
  • cimbru
  • nucsoara
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de curcan:

Spalam legumele.

Apoi le taiem cubulete mici.

Intr-o oala punem apa cu sare, dupa ce apa a dat in clocot adaugam legumele si orezul.

Cand legumele s-a inmuiat pregatim perisoarele:
Amestecam carnea cu oul si condimentele, dupa care cu mana umeda formam perisoarele pe care le vom pune in oala cu legume dand focul mic.

Lasam sa fiarba impreuna.

La sfarsit adaugam sare si  zeama de lamaie dupa gust.

Asezonam cu patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de pui