Perisoare de curcan cu marar

de Bunica in Curcan, 3 Oct 2009 | 8302 vizualizari

COMENTARII (7)

ANCA 1

03.10.2009, 20:37

moaaama, ce misto reteta!! banuiesc ca merge folosita si carne de pui sau vita..si oare o fi ok patrunjek in loc de marar, ca nu-mi place..

rivka 1

03.10.2009, 20:39

vai buni ce faina e mancarea asta ce bine arata, abia am mancat dar as pofti o farfurie de la dumneavoastra mmmmmm
o pun la favorite

Bunica 1

03.10.2009, 21:42

Anca, perisoarele pot fi din orice carne si poate fi pus si patrunjel in loc de marar, daca asa -ti place, dar ai grija sa-l tai foarte , foarte marunt.

Bunica 1

03.10.2009, 21:44

Rivka, ai grija cu atatea pofte!

Oana 1

04.10.2009, 00:51

Foarte bune!

ramo_cata 1

04.10.2009, 00:56

si eu la fel as folosi patrunjel in loc de marar ...

Bunica 1

04.10.2009, 07:42

ramo, scumpetea mica e puiul tau? Sa-t i traiasca!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de curcan