Peşte cu sos de roşii

de silvi0ara in Peste, 11 Mar 2010 | 5901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g peşte-eu am folosit fileuri de cod
  • 400g suc de rosii
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 2 lingurite zeama delămâie
  • 1-2 foi de dafin
  • 2-3 lingurite zahar brut
  • sare, piper dupa gust
  • condimente pentru peşte
  • ½ pahar cu apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peşte cu sos de roşii:

Punem o cratita cu apă cu putina sare si piper pe aragaz la foc, în momentul când începe apa să clocotească se pune sucul de rosii şi foile de dafin la fiert..Dupa ce a dat cateva clocote se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba putin,se adauga zeama de lamiae si daca va place putin mai dulce se adauga si 2-3 lingurite de zahar.Eu am adaugat..

Intre timp pestele se condimenteaza cu condimente pentru peste si se pune pe gratar sa se faca bine pe ambele parti,apoi se adauga in sosul de rosii si se mai lasa sa fiarba 5-6 minute.
Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peşte cu sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata