Peste cu sos de rosii cherry.

de Adele in Peste, 9 Oct 2014 | 4208 vizualizari

 

O cina usoara si rapida ..pentru cei care iubesc pestele.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr peste congelat (Macrou).
  • 400 gr conserva rosii cerry.
  • 100 gr masline negre.
  • 10 caperi.
  • 2 catei de usturoi.
  • 2 linguri de ulei de masline.
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu sos de rosii cherry.:

Pentru inceput se pune o tigaie pe foc cu ulei si cand se incalzeste bine se pune si usturoiul ,se adauga si pestele si se acopera cu un capac,din cand in cand se intoarce pe o parte si pe alta.Se adauga caperi si maslinele ,sucul de rosii si se lasa in continuoare la foc potrivit pentru 15 -20 de minute,pana sucul si apa scad si devin sos.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Eu am scos bucatile de peste cand acestea au devenit moi si le-am curatat de piele si oase.

2

Se poate face cu orice tip de peste congelat sau proaspat.

3

Se poate face si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de rosii cherry." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]