Peste in aluat foietaj

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 7708 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul "dragoste in bucate".

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj din comert
  • peste file
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste
  • 1 ou pentru uns
  • boabe de piper 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in aluat foietaj:

Pestele se condimenteaza cu sare,piper si condimente pentru peste.Se imbraca in foietaj sub forma de peste.Cu ajutorul unei foarfece se fac solzii iar cu un cutit il crestezi.Se unge cu ou iar cu boabe de piper se fac ochii.Se da la cuptor la foc potrivit pentru 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in aluat foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

05.02.2012, 22:56

Ce exotici pestisori , super

MIUTA 1

05.02.2012, 23:12

Multumesc frumos Mihaela

mena29 1

05.02.2012, 23:15

Super idee!! O sa-mi fac si eu dar acum dai doua bucatele de la tine?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sushi