Peste la cuptor cu legume

de Catalinaflorea in Peste, 2 Mai 2015 | 4264 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti
  • o caserola ciuperci
  • 4 cartofi
  • o conserva cu mazare,morcov si porumb
  • marar,patrunjel,rozmarin proaspat,usturoi
  • ulei de masline
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu legume:

Pestele se curata si i se taie capul. Legumele se curata si se taie cuburi. Peste legume punem conserva, condimentele si ulei de maslina. Condimentam pestele si ii punem in burta verdeata si o lingura de ulei de masline; se pot pune si felii de lamaie.

Se da la cuptor la 180 grade pentru 20 minute dupa la 250 grade pane se coace.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor pe pat de lamaie