Peste la cuptor cu smantana si cascaval

de Anett in Pangasius, 30 Apr 2014 | 7815 vizualizari

 

Este ideala pentru o cina sanatoasa, mai ales daca servim impreuna cu o salata delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 900 gr file pangasius
  • 2 ou
  • 250 gr smantana
  • pesmet
  • 10 gr cascaval
  • piper
  • sare
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu smantana si cascaval:

Mai intai presaram pestele cu sare si piper, apoi cu pesmet. Punem pestele intr-o tigaie si prajim pentru cateva minute.

Pregatim sosul, mai intai batem ouale intregi, apoi adaugam smantana, razuim cascavalul si adaugam  sare, piper si tarhon dupa gust.

Intr-o tava unsa cu unt asezam jumatate din peste apoi jumatate din sos, peste care urmeaza ce a mai ramas din peste. La sfarsit turnam sosul si presaram cu pesmet. Punem la cuptor bine incins la aprox. 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor, reteta simpla si gustoasa preparata la cuptor