Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini

de laylalala in Ton, 23 Mai 2010 | 7598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr peste, taiat felii (ton, somon, macrou, peste-sabie sau pangasius)
  • ½ lingurita sare
  • ¼ lingurita piper negru
  • ¼ cana gem de caise
  • 1 lingura mustar
  • 200 gr boabe de porumb
  • 2 rosii, decojite, taiate in 8 felii egale
  • 2 zucchini potriviti, taiati in felii groase de 5mm
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 2 ardei Serrano, fara seminte, tocati fin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini:

Se incinge gratarul sau rotisorul, la foc potrivit spre puternic.
Se sareaza si se pipereaza pestele cu ¼ lingurita sare si 1 varf lingurita de piper.Intr-o cana, se amesteca gemul cu mustarul.Feliile de peste se ung cu jumatate din cantitatea de amestec.
In central fiecareia din cele 4 folii de aluminiu (patrate, 30x30 cm) se pune porumb, rosii si zucchini, in cantitati egale.Se presara usturoiul, sarea si piperul ramase, ardei serrano si ulei.Se impacheteaza bine foliile.
Se rumenesc pestele si pachetelele cu legume pe gratar sau la rotisor.Se intoarec e pestele.Se ung feliile cu restul de amestec cu mustar.Se rumenesc 4-6 minute, pana cand pestele devine opac in centru si incepe sa se faramiteze daca este intepat cu fruculita.Pachetelele cu legume se desfac cu grija si se servesc alaturi de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ton la gratar cu legume si spanac in aburi