Peste la tava

de dantes in Peste, 7 Dec 2017 | 3554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste de circa 1kg
  • 1 lamaie
  • 1 rosie
  • 4 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la tava:

Se curata pestele, se unge cu ulei. Se introduc in interior rosii, usturoi taiat marunt si se condimenteaza dupa gust, pestele se asaza intr-o tava tapetata cu hartie sau unsa cu ulei; se pun deasupra feli de rosii si lamaie si se da la cuptor circa 50 de minute.

Se serveste cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Medalioane de peste la gratar