Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc

de Satisfyyourcravings in Peste, 4 Mai 2017 | 2786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura de ulei
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • busuic si patrunjel proaspete, tocate
  • sare
  • piper
  • 4-6 rosii, tocate
  • 400 grame fasole alba din conserva (scursa de apa)
  • 500 grame filet peste alb (eu am folosit Tilapia) fara piele si oase
  • 1/2 cana supa de pui sau legume (din cub concentrat sau conserva)
  • 4 linguri de unt
  • Parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc:

Se amesteca uleiul cu usturoiul, verdeata, sare, piper, rosiile si sucul lor si fasolea intr-un bol. Se lasa la marinat. Cu cat sunt marinate mai mult, cu atat sosul va fi mai delicios. 

Se incalzeste putin ulei de masline, intr-o tigaie nonaderenta, la foc mediu. Se usuca pestele cu un prosop de hartie, se presara cu sare si piper si se prajeste 4 minute pe parte, in functie de grosime, pana devine auriu. Se transfera pe o farfurie.

In aceeasi tigaie, se adauga mixul de fasole si untul. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul si se lasa pana cand sosul incepe sa se ingroase. Se adauga supa. Cand sosul devine onctuos, se adauga sare si piper si se asaza pestele inapoi in tigaie.

Se serveste cu parmezan ras, salata verde si paine. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou marinat