Pesto alla Genovese

de Mitinita in Paste, 19 Dec 2010 | 4903 vizualizari

 

Se poate congela cu succes.Serveste peste paste.Eu ca masuratoare am scris cana,de obicei folosesc cana americana,dar aici merge orice fel de cana obisnuita.Am crescut asta vara busuioc pe balcon si am avut o gramada.

 

INGREDIENTE

  • 3 catei de usturoi
  • 2 cani de busuioc 
  • 1/3 cana de nuci
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 cana de ulei extra virgin
  • 1/2 cana branza parmesan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesto alla Genovese:

Se amesteca toate ingredientele cu un stick blender pana se omogenizeaza.
Se lasa o ora inainte de servi si restul se poate congela in cutia de cuburi de gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto alla Genovese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagne cu pesto