Picioare de pasare Phoenix

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2015 | 15855 vizualizari

COMENTARII (41)

Ina 1

07.03.2015, 18:06

Gata )))

Cris2711 1

07.03.2015, 18:07

azi nu m-am prins ca mi-s obosita)eheeeeeyyyyyy

Ina 1

07.03.2015, 18:08

)) De cca o luna ma bate Costel la cap sa-i fac reteta )

Ina 1

07.03.2015, 18:09

Tare buna, dar eu am obosit mancand )))

Mutulica 1

07.03.2015, 18:11

Este o mancare de regim.Mananci si slabesti.Iti ia mult timp pana o dai gata dar iti ia si mai mult timp sa te scobesti intre dinti.Probabil din cauza asta o considera chinezii o delicatesa.Nu oricine are mult timp la dispozitie ca sa se scobeasca intre dinti.

Cris2711 1

07.03.2015, 18:16

Mutulica)

Cris2711 1

07.03.2015, 18:16

Ina si io sunt KO)

Bunica 1

07.03.2015, 18:23

Ai avut gheare ,nu glumă!))Am și eu în congelator vreo 20))

Ina 1

07.03.2015, 18:25

Buni, daca vedeam reteta asta mai devreme, nu mai puneam la piftie 24 de gheare ))

Bunica 1

07.03.2015, 18:25

În loc să-i faci băiatului o friptură neaoșă,l-ai pus să roadă la oase

Ina 1

07.03.2015, 18:26

Pai el imi tot reprosa ca nu-i fac "takimuri" )) Am amanat cat am putut

Adele 1

07.03.2015, 18:35

Panacris 1

07.03.2015, 18:46

Ești de groază Asta sigur va fi rețeta anului 2015

Ina 1

07.03.2015, 18:53

Adele

Ina 1

07.03.2015, 18:54

Cristina, dar sa-mi dea premiul de acum, sa fiu sigura )))

Ina 1

07.03.2015, 18:54

Macar premiu pentru unicitatea retetei, ca nimeni n-a pus gheare de pasare pe bucataras )))))

Gherca Daniela 1

07.03.2015, 18:57

MotanLaOale 1

07.03.2015, 19:04

simona72 1

07.03.2015, 19:17

Am vazut si eu la tv...ma bucur cand cineva vine cu ceva mai neobisnuit!

Corinuta 1

07.03.2015, 19:21

Bravo tie Inuc, foarte bine ca le gatesti, mai ales ca sunt de la pui de casa crescuti de tine! Tin minte ca pe vremuri se mancau ghearele, chiar si capul de la pasari, nimic nu se arunca, mai ales ca nu mancam des pui.

Ina 1

07.03.2015, 19:21

numai eu puteam sa fac d'astea, Simona )))

Ina 1

07.03.2015, 19:22

Daniela

Ina 1

07.03.2015, 19:22

Motanel

Ina 1

07.03.2015, 19:24

Corina, eu mereu am gatit ghearele si capul. Capul ii place lui Costel ; Ii mananca creierul ))

Bya Ralu 1

07.03.2015, 19:47

vin la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata cu rodii si portocale