Piept de curcan cu ciuperci si smantana

de Sidy in Curcan, 10 Apr 2012 | 8058 vizualizari

 

Stiu ca am facut ...prostii cu aparatul fota , dar zau ca n-am vrut. Scuze....

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de curcan
  • 1 cutie ciuperci
  • 4-5 catei usturoi
  • 200 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu ciuperci si smantana:

Pieptul de curcan se taie feliute care se prajesc bine pe ambele parti intr-o tigaie in putin ulei.Dupa ce s-au rumenit bine se scot pe o hartie absorbanta sa se prelinga uleiul in plus.

Usturoiul curatat il presam in uleiul ramas in tigaie, cateva secunde apoi adaugam ciupercile taiate feliute subtiri.

Faina o amestecam bine cu smanatana , avand grija sa nu se faca cocoloase si o rasturnam peste ciuperci, lasand-o sa dea in clocot.

Adaugam bucatile de piept de curcan prajite si mai lasam sa fiarba cam 10 minute toate impreuna.

Se serveste cu ce garnitura preferati si se presara patrunjel verde tocat, deasupra.

Eu am servit cu sufleu de spanac.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte