Piept de curcan cu fussili

de mamaieelena in Curcan, 9 Aug 2013 | 3116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600g piept de curcan
  • 150g bulion facut in casa
  • 1 ceapa medie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc uscat
  • 200g paste fainoase
  • patrunjel
  • 2linguri ulei
  • 50g unt.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu fussili:

Pieptul de curcan se spala bine si se portioneaza in cuburi mici.Se pune tigaia la incins se adauga apoi uleiul iar pieptul de curcan se pune cand uleiul este bine incins,se amesteca bine pe toate partile sa scada de tot apa din el.Ceapa se curata si se toaca marunt adaugandu-se peste carne,se pune capacul la tigaie pentru 7 minute la foc domol.Peste toate acestea se va pune si bulionul dar si mirodeniile potrivindu-se de gust.Se vor mai lasa la foc inca 5 minute la foc domol sa se caleasca bine.Intre timp se pune apa la fiert cu sare intr-o cratita sau oala potrivita cantitatii de paste care urmeaza a fi fierte.Cand acestea s-au fiert dupa reteta bine cunoscuta,se scurg de apa si se vor amesteca cu 50 g unt in cratita in care au fiert apoi se va adauga si pieptul de curcan peste, se vor amesteca bine si se vor servi imediat cu frunze de patrunjel deasupra.Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu fussili" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

14.08.2013, 00:27

Ce bine arata , este exact pe gustul meu , cam asa as prepara si eu

mamaieelena 1

14.08.2013, 10:35

multumesc Motan

mamaieelena 1

14.08.2013, 10:36

multumesc Mihaela esti tu draguta dar si mie imi plac astfel preparate pastele!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rosii