Piept de curcan la cuptor

de meosiris in Curcan, 23 Dec 2010 | 15641 vizualizari

 

Aceasta fripturica este cea mai buna din cate am facut pana acum. Nu este uscata deloc, e foarte aromata si absolut minunata! Va recomand reteta din suflet!

 

INGREDIENTE

  • 1kg piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • ulei
  • verdeturi a la Provence
  • cimbru
  • rozmarin
  • delikat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la cuptor:

Spalam bine pieptul de curcan, il crestam deasupra cu un cutit si il asezam in tava unsa cu ulei. Adaugam si putina apa, asezam o ceapa taiata in patru si cateii de usturoi, apoi condimentam carnea deasupra si invelim tava cu folie de aluminiu.

Bagam la cuptor la foc mediu si lasam aproximativ o ora dupa care scoatem folia de Al si mai lasam 15-20 de minute ca sa se rumeneasca frumos.

Am scos ceapa si usturoiul din decor pentru ca erau prea facute si nu mai dadeau bine la sedinta foto :D.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]