Piept de curcan la grill

de Irina in Curcan, 10 Noi 2014 | 19169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 medalioane de piept de urcan
  • 10-12 rosii cherry
  • 1 capatana de usturoi
  • cimbru (rozmarin)
  • piper boabe
  • sare
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la grill:

Am taiat o bucata de hartie pentru copt, pe care am pus cateva crengute de cimbru, sare si boabe de piper. Eu am folosit piper rosu.

Deasupra am asezat medalioanele de curcan, crestate din loc in loc, iar peste ele am presarat iar sare, crengute de cimbru si busuioc.

Le-am invelit in hartia de copt si le-am batut cu ciocanul de snitele. 

Am pregatit o tigaie grill, am incins-o, dupa care am asezat bucatile de curcan. Cand s-au rumenit bine pe o parte le-am intors pe cealalta.

Aproape de final am adaugat in tigaie rosioarele taiate in jumatate si usturoiul feliat, cat sa se patrunda usor. Ce de arome...

Am pregatit o garnitura de spaghete, pe care doar le-am fiert, le-am sarat si amestecat cu putin unt.

Peste spaghete am aranjat carnea, rosioarele si usturoiul aromat si putina zeama ramasa in tigaie. Nu va sfiiti sa o folositi, pentru ca e tare gustoasa.

Pofta buna! 

 

TIPS-URI

1

carnea am pus-o direct in tigaia incinsa, dar puteti sa o ungeti inainte cu putin ulei, daca preferati asa

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]