Piept de curcan tras in unt

de Bya Ralu in Curcan, 9 Ian 2014 | 6990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • unt
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan tras in unt:

Taiem pieptul de pui felii potrivite.

Le condimentam,si pe punem la prajit in unt intr-o tigaie de ceramica.

Se intorc pe ambele parti,se pune si vinul si se lasa pe foc pana scade sosul format.

Se servesc cu salata orientala

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan tras in unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

10.01.2014, 11:36

- Andreea - 1

10.01.2014, 22:21

Bun,bun !!!

Bya Ralu 1

11.01.2014, 01:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rodii