Piept de porc la cuptor

de ArianaBala in Porc, 28 Iul 2011 | 11746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de porc
  • 1 lingura de ulei de masline
  • condimente pt. carne de porc (optional)
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor:

Amestecam intr-un castronel uleiul de masline si condimentele ( eu am pus o lingura de condiment pt. carne de porc, piper , putina sare de mare si 1 lingura de ulei de masline).

Ungem cu o pensula de bucatarie bucatile de carne cu amestecul obtinut, si le bagam la cuptor( eu le-am pus pe o tavita gen gratar, de unica folosinta).

Lasam la cuptor pana cand carnea se rumeneste bine. Noi am mancat cu cartofi prajiti si mujdei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]