Piept de porc la cuptor

de MotanLaOale in Porc, 29 Ian 2013 | 7252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de porc
  • 1-2 ceapa
  • 3 linguri ulei masline
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor:

Pieptul de porc se taie felii de 1-1,5 centimetri.

Ceapa se curata si se taie felii groase.

Intr-un bol se amesteca uleiul de masline cu toate ingredientele.

Fiecere felie de piept se unge bine cu  amestecul aromat pe ambele parti.

Se pun la rand intr-o tava unsa cu ulei si printre ele se pun bucati de ceapa.

Se da la cuptor pentru 35-40 minute.

Se intoarce din cand in cand pe ambele parti.

Se serveste cu orice garnitura si neaparat muraturi.

Spre surprinderea mea ceapa asa crocanta a fost foarte buna!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu varza dulce