Piept de porc la gratar cu cartofi noi

de xana in Porc, 6 Iun 2014 | 8183 vizualizari

 

Noua ne place mult pieptul de porc facut pe gratar si prefer sa-l las cat mai rumen pentru a se topi cat mai mult din grasime.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 felii subtiri de carne de porc de pe piept
  • sare
  • Pentru sos(folosit in timpul coacerii carnii):
  • cca 100 ml ulei
  • 3 catei de usturoi pisati
  • oregano
  • boia de ardei
  • sucul de la o lamaie
  • Pentru cartofi:
  • cca 500 gr cartofi noi
  • boia de ardei
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare
  • piper
  • 5-6 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la gratar cu cartofi noi:

Curatam cartofii si ii condimentam cu celelalte ingrediente. Ii punem intr-o tava si ii dam la cuptor, la 200 de grade pana se rumenesc.

Amestecam bine toate ingredientele sosului si ne luam la indemana o pensula.

Dam carnea cu sare si o punem pe gratarul incins si cu ajutorul pensulei o ungem din cand in cand cu sosul, pana se rumeneste sau pana credeti ca este gata.

Servim alaturi de cartofii noi, care vor fi gata in aproximativ o ora si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la gratar cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

laura_n 1

06.06.2014, 13:35

mai poti sa comentezi ceva......

cristeena20 1

06.06.2014, 13:40

foarte bun!!!unul din felurile mele preferate de porc...

MotanLaOale 1

06.06.2014, 15:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca