Piept de pui acoperit la cuptor

de ela in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2010 | 5476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui dezosat,
  • 2 conserve ciuperci,
  • 200gr branza dulce de vaca,
  • 150gr margarina,
  • 2 linguri pesmet,
  • 5 linguri smantana.
  • 1capatana usturoi,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui acoperit la cuptor:

Tai carnea felii,subtiri,bati ca pt snitele,le sarezi le piperezi,le treci prin margarina topita si le asezi intr-un vas termorezistent,uns cu margarina si tapetat cu pesmet.Ciupercile maruntite la amesteci cu margarina ramasa,apoi lle pui peste carne.Freci branza dulce cu pesmetul,smantana si usturoiul pisat,condimentezi dupa gust si pui peste ciuperci.Presari patrunjel tocat si dai la cuptor 30-40min.Serviti cu cartofi copti sau piure

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui acoperit la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui a la bunica