Piept de pui chinezesc

de Sidy in Pui, 27 Feb 2013 | 9828 vizualizari

 

Mancarea chinezeasca se mananca de obicei cu betisoare, dintr-un vas mai adanc. Chinezii considera ca este barbar a avea un cutit la masa, din aceasta cauza mancarurile sunt preparate in bucatele mici, gata pentru a fi culese si mancate. Daca ai si un wok, in cateva minute mancarea este gata si poate fi servita.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 ghimbir proaspat
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 lingura sos curry picant
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui chinezesc:

Pieptul de pui se taie cubulete.

Curatam ceapa si o taiem solzisori, usturoiul il curatim si il taiem rondele.

Intr-un wok punem lingura cu ulei si ceapa taiata. Lasam sa se soteze.

Adaugam pasta de gogosari, usturoiul taiat rondele, sosul de soia, ghimbirul proaspat razuit, sosul curry, pieptul de pui si asezonam.

Amestecam ingredientele si adaugam apa cat sa acopere pieptul de pui.

Lasam sa fiarba acoperit pina se fierbe pieptul, cam 15 minute.

Servim pieptul de pui cu orez.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui chinezesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu legume chinezesti