Piept de pui cu ciuperci

de lilik in Pui, 13 Oct 2010 | 4691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de piept
  • 8-10 ciuperci champignon
  • unt cat o nuca
  • 200 ml sos bechamel f subtire
  • 1 catel de usturoi
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

curatam ciupercile si le taiem felii.dam feliile de piept prin faina apoi le punem la rumenit in tigaie cu untul.cand se rumenesc putin si pe o parte si pe alta punem ciupercile si lasam sa se inmoaie bine si ele,apoi adaugam sosul,catelul de usturoi taiat in 2 ,sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic.daca scade sosul pre tare punem putin lapte.cand sunt gata ciupercile stingem focul si servim.

pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (7)

La Ancuta 1

15.10.2010, 11:43

bun

nadina73 1

16.10.2010, 02:17

am revenit cu furcile

lilik 1

16.10.2010, 15:36

merci nadi,anca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]