Piept de pui cu ciuperci si smantana

de angyb in Pui, 20 Sep 2012 | 7249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • o cutie de ciuperci feliate
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura de pasta de rosii
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si smantana:

Taiem pieptul de pui bucatele si il condimentam cu sare,piper si boia.

Punem la incins uleiul de masline si adaugam pieptul de pui pana se rumeneste ,se adauga o cana cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.

Separat calim ceapa taiata julien pana cand se rumeneste apoi adaugam ciupercile.

Lasam la foc iute 2-3 minute dupa care adaugam vinul si le fierbem inca 10-15 minute.Sosul obtinut de adauaga peste pieptul de pui impreuna cu o lingura de sos de rosii si le fierbem impreuna inca 10 minute.

Adaugam smantana si il mai lasam sa mai de un clocot. in caz ca e nevoie mai adaugam sare si piper.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu piept de pui