Piept de pui cu crema de branza si foietaj

de La Ancuta in Pui, 3 Feb 2011 | 7110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 jumatati de piept de pui
  • 1 cutie crema de branza cu verdeturi
  • cimbru
  • cateva masline fara sambrui (optional)
  • 12 felii de bacon
  • 2 pachete aluat foietaj
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu crema de branza si foietaj:

Spalam carnea si o uscam cu un servet.

Crema de branza o amestecam cu cimbrul uscat si cu masline taiate bucatele.

Taiem la fiecare bucata de carne cate un buzunar pe lungime. Condimentam apoi carnea cu sare si piper si umplem buzunarul cu o lingura de crema de branza.

Infasuram apoi carnea in bacon. Eu am folosit 2 felii la fiecare bucata de piept.

Aluatul dezghetat il tintindem pe masa de lucru si il taiem patrate destul de mari (atat cat sa poata fi invelita cate o bucata de carne).

Invelim fiecare piept de pui in aluat si lipim bine marginile.

Punem pachetelele in tava tapetata cu hartie de copt (eu am pus in tava unsa cu ulei)

Ungem deasupra cu ou batut.

Coacem in cuptorul incins, la foc potrivit, pana se rumenesc frumos.

Noi am mancat cu o garnitura de cartofi cu mustar si salata Coleslaw.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu crema de branza si foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu porumb, ardei si piure, la cuptor