Piept de pui cu mustar, la punga

de -Marius- in Pui, 11 Feb 2018 | 5197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet de pui
  • mustar cu aroma de portocale
  • condimente pentru pui
  • sare
  • piper
  • punga pentru gatit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mustar, la punga:

Pieptul de pui se spala, se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru pui, apoi se unge cu mustar.

Se pune intr-o punga pentru gatit si se da la cuptor.

Dupa 45 de min, se scoate din punga si se mai lasa cateva min, pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mustar, la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si cartofi la cuptor