Piept de pui cu pasta de leurda

de lia maria in Pui, 15 Apr 2011 | 4693 vizualizari

 

O reteta cu pasta de leurda care-i da o savoare si un gust deosebit gratarului de pui.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui fara piele si os
  • Pasta de leurda
  • Cartofi pt garnitura
  • Sare
  • piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu pasta de leurda:

Sectionam pieptul de pui in felii groase si nu batem deloc carnea, o lasam mai grosuta. Punem la incins o tigaie gril si prajim bucatile de carne, la foc mic, pe ambele parti. Intre timp curatam, spalam si feliem doi cartofi pe care-i punem la prajit in friteuza.

Cand sant bine prajite, scoatem feliile de carne din tigaie, le asezonam si asa fierbinti le acoperim cu un strat de 2-3mm de pasta de leurda.

Scoatem cartofii pe farfurie si-i servim imreuna cu gratarele impanate.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu pasta de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii, o mancare savuroasa si usoara