Piept de pui cu Philadelphia

de - Andreea - in Pui, 17 Aug 2017 | 6088 vizualizari

 

Un deliciu a fost...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui
  • 480 gr Philadelpia
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura rasa cu marar
  • 1 cub knorr
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu Philadelphia:

Pieptul de pui il dezosam, indepartam pielita si partile grase. Taiem apoi fasii ( bucati) potrivite ca marime si le trecem sub jet de apa rece.

Punem o tigaie la foc iute, adaugam putin ulei de masline si punem la prajit pieptul de pui. Il intoarcem pe toate partile, pane se rumeneste frumos. Cand pieptul este gata, il scoatem pe o farfurie.

In aceeasi tigaie, punem Philadelphia, laptele rece si cubul Knorr. Amestecam bine cu o spatula de lemn si lasam la foc mic, pana ce sosul scade.

Spre final, adaugam pieptul de pui in tigaie si mai lasam la foc mic, pentru alte 5 minute. Potrivim de sare si piper.

Se serveste cald, presarat cu marar. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu Philadelphia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume- mancare chinezeasca