Piept de pui cu roșii

de laura2002 in Pui, 16 Iul 2013 | 2768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept pui
  • 6 buc roșii
  • 2 cepe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu roșii:

Se prăjește carnea cu ulei pînă ce își schimbă culoarea.

Cepele se taie mărunt și se pun peste carne în tigaie.

Roșiile se taie mărunt (fără coajă) se pune peste carne ,sare,piper,suc de roșii.

Sucul de roșii se subțiază cu apă călduță să acopere carnea bine.

Se ține să fiarbă pînă carnea este moale.

Se servește cu pătrunjel tocat și opțional brînză rasă

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu roșii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci